Almost paradise

 
Spenderade torsdagen och fredagen med en saknad vän.Det blev både A6 och stan,filmtittande och massa tjejsnack.Kul!
Idag blev det en tripp till släktingar.Sedan blev det en liiiten tupplur(haha)och typ tre timmars packande.Okej lite överdrivet kanske men nästan.Jag hatar att packa men nu är det äntligen klart iallafall! Imorgon bär det av tidigt till Götet för två nätter på hotell och Liseberg!

För jag är lyckligare nu

Bjuder på en halvgammal bild eftersom jag just nu ser ut som en kräfta.Hängde med familjen upp till Axamo idag och njöt av strålande solsken hela dagen.Älskar att sommaren äntligen(!!) verkar ha kommit.Så låg alltså och pressade i solen hela dagen vilket nu resulterat i en fantastiskt fin solbränna.NOT.Har som vanligt lyckats bränna mig men hoppas på att det slutar med att man blir liite brun iallafall!
Ska snart gå och lägga mig nu eftersom man ska upp tidigt imorgon.Ska träffa en kompis som det var allt för länge sedan man såg,så det blir nog kul!

About moi

Hej!
Borde väl presentera mig nu när jag skaffat blogg och allt.Jag heter Johanna och är en glad, musikälskande tjej på snart 18 år som gillar att träna,skriva och umgås med kompisar och familjen.Jag går Samhäll-språk på Per Brahegymnasiet i Jönköping och ska nu till hösten börja mitt tredje år där.
Den här bloggen kommer handla om lite allt möjligt.Förmodligen kommer det skrivas ganska mycket om mitt liv men också om mina drömmar,framtidsplaner och tankar i allmänhet.
Det här blev en ganska kort presentation men kom inte på något mer att skriva. Undrar ni något så släng in en kommentar!♥
RSS 2.0