17 december

Jag kom inte in på programmet jag ville gå till våren. Inte alls oväntat men så jobbigt när jag så gärna vill börja plugga igen. 
 Jag har mest ägnat de senaste dagarna åt att titta på olika alternativ till vad jag ska ägna våren åt. Jag kom in på en kurs som jag ska läsa i tio veckor så det känns ju lite kul iallafall. Men jag vill så gärna åka nånstans också. 
Just nu velar jag mellan Paris och Rom. Jag har ju redan varit i Rom men jag älskade verkligen den staden och älskade även Venedig när jag var där. Italien är så vackert och jag trivs där. 
Men å andra sidan vet jag ju inte hur Paris är. Jag kanske älskar Paris också. Skulle jag åka dit får jag dessutom chansen att verkligen träna på franskan.
Jättesvårt val alltså...

11 december

Mindre än två veckor kvar till julafton nu, längtar galet mycket!Julen är verkligen min favorithögtid.Nästa lördag fyller jag 19 år också och det ska ju bli kul så klart. Sedan kan det hända mycket annat roligt också. Vill inte skriva för mycket förrän jag vet mer, för kommer bli så sjukt besviken om det inte blir så.
Är så nervös idag. Även fast jag vet att det inte är så troligt att jag kommer in så vill jag det så himlans mycket. Jag är så redo för nästa steg liksom.
Fast jag har faktiskt lite planer för vad jag ska göra nästa år om jag inte kommer in. Då ska jag åka iväg nånstans och jobba utomlands tror jag. Vart har jag inte bestämt mig för än men nåt sånt blir det. Känns skönt att ha en plan för en gångs skull och veta vad jag vill.

God natt

Oj vilken stressig eftermiddag jag har haft!Har åkt fram och tillbaka hela dagen typ känns det som. Har bland annat vart på Ica två gånger haha! Så skönt att man slapp åka buss iallafall.  
Jobbade ikväll med. Där var det ju full rulle som vanligt vilket är härligt för då går tiden fort! Sen verkar det ju inte som att det blev nåt snöoväder, hoppas det kommer snö under natten istället!
Fasen vad sur jag är över att min nya favoritserie helt plötsligt inte går längre på torsdagar förresten! Hur kan man byta Agents of shield mot Dessertmästarna?? 

5 december

Halvligger i min soffa och har precis målat tånaglarna. Haha nu vet ni vad jag gör just nu! Är trött som fasen men var uppe sjukt tidigt idag av nån anledning. Jobbade hela kvällen igår och det blir jobb ikväll med. Mamma är sjuk idag vilket betyder att bilen är hemma vilket också betyder att jag förhoppningsvis får bilen till jobbet. Vore så skönt att ha bil så man kommer hem fort och kanske slipper det där snöovädret som ska komma ikväll. Nu ska jag kika på julkalendern som jag missade igår. Tycker att det är en sån mysig tradition så den får jag inte missa! 

The weekend

Nu har det visst gått några dagar sen man bloggade sist..
Helgen har gått sjukt fort faktiskt men gjorde en hel del faktiskt. I lördags var vi och kollade lite nya möbler på Jysk och sen åkte vi ut till Taberg för att kolla lite till men då var givetvis den affären stängd... Mysigt dock att dom hade snö i Taberg,fick lite julkänsla iallafall!Mindre mysigt att köra när det är halt på vägarna,är ju inte så van vid det. 
Det har faktiskt blivit så att jag får köra när vi ska nånstans nu och det är kul!
Igår (söndag) var vi hos mormor och hjälpte henne att köpa nya blommor och få upp hennes ljusstakar osv. Vi kom hem därifrån vid runt tre-tiden och då skulle vi äta middag och sen gick tiden fort!Jag och lillsyrran kollade på film och sen julkalendern på kvällen. Mysigt!

så mycket bättre

 
Älskar denna låten! Tycker Agnes och Titiyo har varit bäst denna säsongen faktiskt, dock slår den ju inte förra året tyvärr :( 
Men håller på och lyssnar sönder denna som jag alltid gör med mina favoritlåtar!
RSS 2.0