Work

Hej på er!
Så kul att se att det fortfarande är några stycken som kikar in här ibland, trots att jag är sämst på att göra det själv haha! För tillfället så har jag fullt upp faktiskt då jag både jobbar mycket och samtidigt ska avsluta min kurs med en stoor uppgift. Deadline är på måndag så måste bli klar imorgon eller fredag förmiddag för sen jobbar jag resten av helgen. Trivs jättebra på mitt nya jobb faktiskt och tycker att det är jättekul! Och ska dessutom jobba där i sommar också så det är sjukt skönt att redan ha sommarjobb fixat! :D
Tycker inte heller att det är så jobbigt att pendla till jobbet som jag trodde jag skulle tycka, särskilt med de arbetstiderna jag har. När jag jobbar kvällspass så funkar det jättebra men ska jag jobba dag så börjar jag vid 7 och det var jag lite nervös för innan hehe...Bussen hemifrån mig går klockan 6 liksom så måste vara upp vid senast 5 på morgonen.Men det funkar faktiskt än så länge bara att jag är lite tröttare än vanligt på kvällen.
Imorgon är jag ledig hela dagen så då måste jag väl ta tag i pluggandet. Måste också klämma in några avsnitt av Greys Anatomy och Glee som jag har missat...!!
Hoppas ni får en mysig kväll!
RSS 2.0