It will be alright again

Helloo!
Har haft en låång dag idag haha!Var uppe tio i sex redan och fixade mig för att åka till torget.Det var inte så segt som jag trodde faktiskt men jäkligt skönt att min gång är avklarad!Sen har jag farit runt hela dagen känns det som.Var på stan en sväng och sa upp mitt gymkort bland annat,sen var vi på A6 en sväng också.Nu blir det snart tvmys iallafall med lite godis och så.
Sen imorgon ska jag ta tag i plugget igen!Ha en fin lördagskväll!

Honest to god I will break your heart

Hej på er!
Torsdagskväll och det är skönt kan man ju säga.Är jättetrött fast det var kort skoldag idag.Hade resurseftermiddag så slutade vid 10.45 redan.Sedan hade jag utvecklingssamtal vid 16.00 som gick jättebra!
Annars har jag gjort ingenting i princip idag.Har hämtat ljus i skolan som ska säljas på torget på lördag morgon.Jag ska vara där klockan sju,PÅ MORGONEN!!Vet fortfarande inte hur jag ska lyckas med det, men det märker vi väl...
Håller just nu på att testa min nya termos som jag köpte igår.Ska kanske ha med mig te till torget på lördag och prövar hur varmt det håller sig.Spännande...
Nu ska jag titta på senaste avsnittet av Greys Anatomy iallafall.Ha det bra!♥

Jag ger mitt allt,mitt bästa för dig

Hej på er!
Hade tänkt skriva lite imorse men det blev nåt fel då och sen glömde jag bort det.Har iallafall haft en bra dag,var ensam hemma några timmar men helt okej faktiskt.Jag tycker inte om att vara ensam hemma egentligen för jag får verkligen inget gjort då.Jag fastnar alltid framför teven och äter massa onyttigt,vilket inte är så bra.
Annars så har jag träffat en fin vän och gått på bio ikväll,det fick bli Breaking dawn så klart!Vi två har sett alla filmer tillsammans så lite av en tradition.Sedan när jag kom har jag och mamma följt vår lördagsrutin,först Så mycket bättre och sedan Downton Abbey!
Och nu när ni vet precis vad jag har gjort idag så ska jag snart gå och lägga mig!Ha det bra!

Shopping

Var nere på stan en sväng igår och upptäckte att Monki hade lite rea!Hade spanat in det här linnet ett tag så när det kostade 50 kr bara så slog jag till:D Visst är det fint???!!

There are worse things I could do

Godmorgon!
Ska strax masa mig iväg till bussen nu, börjar vid 10,55 på fredagar juu!Fast idag har jag varit uppe sedan 6.30 eftersom jag har lämnat lillsyrran på dagis.Hade tänkt att ta en powerwalk men promenaden till dagis och sedan hem igen fick räcka....Så är det när man är lat!
Nu ska jag titta på tv en stund till innan jag måste gå.Ha en bra dag!

Don´t speak

Hej!Längesen man skrev här men har haft så sjukt mycket att göra.Det har varit massor med prov och skolarbete,projektarbetet har tagit mycket tid,flytten tog en del tid och så vidare.
Men nu är jag hopefully back on track!Har mycket mer energi av någon konstig anledning nu känns det som (kan i och för sig bero på att jag precis ätit chokladkex haha)
Imorgon har jag en del planerat men tänkte passa på och visa upp ett nytt linne som jag köpte idag!Ha det bra!
RSS 2.0