25 februari

Gammal bild! 
 
Idag är det tisdag och dessutom är det lönedag!😊😊😊
Haha det är jag glad för! Köpte ju ny madrass i helgen på Ikea och den blev liiite dyrare än planerat men nu sover jag som en stock iaf+ att jag slipper vakna och känna mig som en 85årig tant med värk i hela kroppen typ👌
Så har iaf känt mig fattig i några dagar nu så skönt att få lite pengar igen :p 
Ska strax åka till a6 dock och handla lite födelsedagspresent till en familjemedlem som fyller år! Sen ska jag försöka komma igång med den där städningen i mitt rum. Nej skoja bara, vem försöker jag lura typ....
Ha en fin dag!

21 februari

Helloo!
Sitter och pluggar lite. Min första inlämningsuppgift ska in på måndag så det är skrivande som gäller idag. Har väl gått sådär hitills, har så svårt att komma igång liksom. Konstigt för det är ändå något jag tycker är intressant och himla kul.
Fredag idag vilket är skönt! Startade dagen tidigt med att åka till arbetsförmedlingen och gå på jobbchansen. Var väl inget intressant egentligen tyvärr men bra att komma upp tidigt på morgonen! 
Har inga helgplaner ännu förutom att jag måååste köpa en ny madrass, typ NU! Haha sover så himla dåligt och har alltid ont i kroppen när jag vaknar så är nog dags nu. Så blir nog att åka till Ikea under helgen. 
Jag vet att bloggen är sjukt tråkig utan bilder så ska försöka bli bättre på det.
Ha en fin helg!
 

onsdag

Idag har jag äntligen varit och klippt mig!  Så skönt!  Är så himla nöjd med, fick verkligen det precis som jag ville ha det den här gången. 
Annars har jag mest städat och plockat lite idag. Ska väl snart börja plugga typ 👍 
Är faktiskt skönt med en lugn dag då morgondagen kommer bli så jobbig förmodligen. 
Imorgon får jag dock mina första csn-pengar med vilket är det enda bra typ.
Gud vad positivt detta blev då men så är det ibland!😞

Borås

nu är jag hemma efter helg i Borås. Hade så himla mysigt med jordens finaste vän♡ Vi har känt varandra läänge och hon är den som känner mig allra bäst förmodligen.  Hade jättekul iallafall så det är därför det har varit så tyst härinne. ..
Nu väntar en vecka som förmodligen inte blir så bra av olika anledningar. Men får försöka göra det bästa av det iallafall! 

måndag

Idag är det kursstart och sitter och väntar på att introduktionsmötet ska börja. Är så taggad på det här!
Hoppas bara att mina böcker kommer snart så man inte kommer efter direkt, vore ju surt 😞
Idag var ju också första dagen som jag är hemma igen, dock hade man ju inte så mycket att göra eftersom kursen startade upp idag. Men det blev lite nödvändigt paperwork som behövde skickas in så bra att det blev gjort 👍
Imorgon blir det desto mer gjort så det blir nog roligt!
RSS 2.0