Every teardrop is a waterfall

 
Provade nytt läppstift häromdagen och försökte ta lite coola bilder hehe...Men jag bjuder på mig själv!
Har nu packat min väska och köpt allt som ska köpas så nu är jag i princip redo för Stockholm och Coldplay imorgon!Lyssnar just nu på deras bästa låtar och taggar sönder!
Beställde nyss ifrån Newbody ifrån en blivande granne och gammal lekkamrat till mig.Det blir nog bra för behövde nya underkläder faktiskt!
Ska snart slå på teven och kolla på Dallas och sedan blir det nog sova.

It was all yellow

Nu har skolan börjat igen på allvar och då hinner/orkar man inte riktigt blogga.Så det får bli som det blir.Har haft en riktigt seg dag,8-16.45 och är jättetrött nu så snart blir det soova!
Annars så har man eventuellt fixat projektarbete.Det kommer nog bli kul faktiskt!Och sedan har jag köpt lite småsaker inför resan på torsdag!Är så vansinnigt taggad nu,har ju väntat på detta i över ett halvår så ska bli sjukt kul!!
Nu ska jag fixa lite grejer och sen sova!

And it was all yellow

Första skoldagen idag då.Väldigt kort dag blev det,var hemma vid halv elva redan.Imorgon börjar allvaret för då börjar schemat.Men känns rätt okej!
Har annars hängt med lillasyster som varit otroligt kelig idag,haft en äcklig huvudvärk,fixat med bankpapper och lite annat smått och gott.Har haft en busy dag som ni kanske förstår!
Nu sitter jag och kollar på Dallas.Är rätt trött faktiskt och mår lite halvkasst.Känns som att jag håller på att bli sjuk,hoppas att jag inte blir det iallafall!Inte så kul att missa de första dagarna i skolan och så har jag ju roliga planer i helgen och sedan ska man till Stockholm nästa vecka ju.Har inte tid att bli sjuk helt enkelt!
 

Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Har de två senaste dagarna varit hemma med sjuk lillasyster och bara myst!Har verkligen världens goaste lillsyrra.
Idag var ju också sista dagen på sommarlovet men har faktiskt ingen direkt skolångest.Har ju roliga saker att se fram emot under hösten så känns helt okej faktiskt.Än så länge iallafall!Vet ju att skolan kommer bli ett helvete sedan när alla kurser kommer igång och man har 5 prov samma vecka,men får ta en dag i taget.
Just nu kollar jag på Dallas och målar naglarna så det ska jag återgå till!

We can talk things over for a little while

 
 
Jag skäms nästan lite för att skriva det här men tog mig i kragen och skrev cv ikväll först.Bara fem dagar efter att jag egentligen skulle det men bättre sent än aldrig antar jag...
Något som jag är stolt över är att jag kom igång med rensningen idag iallafall.Har inte så mycket kvar och det är ju rätt skönt att man har det avklarat.Hittade en del intressanta saker idag när jag rensade och det är alltid kul med ju!
Annars så har jag blivit en smula beroende av Songpop på facebook med....
Nu ska jag nog spela lite till och sedan gå och lägga mig tror jag.Har en del planer för imorgon!  

You think it´s alright just because I´m here

Just nu borde jag egentligen ta tag i det här med städning och rensning av rummet men här sitter man framför datorn ändå.Borde göra det nu eftersom jag förmodligen inte kommer ha tid när skolan väl börjat.Men det är ju så jävla tråkigt att städa och speciellt när man vet att man måste göra en garderobsrensning med!Det är ju kul att ta ut alla kläder men när man ska lägga in dem igen...??!!Det tar alltid dubbelt så lång tid att få in skiten igen ju!
Nu ska jag bara ladda ner några avsnitt av nya favvoserien och sen ska jag ta tag i städningen....

Now everything after you is like having wine after whisky

Idag blev det veckans första träningspass,en löptur i skogen.Kommer nog kännas i kroppen men det är det helt klart värt.Börjar nog bli lite av ett träningsfreak igen...
Annars så hämtade jag lillsyrran på dagis idag också.Mysigt när man möts av ett glädjetjut och en jättekram!
Vi har även börjat planera flytten lite smått.I helgen ska det inhandlas flyttkartonger och sedan ska det börja rensas.Jag som har liite,liite problem med att slänga saker ser ju såklart fram emot detta.NOT.Jag fattar liksom inte grejen med att slänga saker,jag är liksom den personen som alltid tycker att det kan vara "bra att ha någon gång".Blir nästan lite irriterad på mig själv ibland haha...

I´ve been a fool and I´ve been blind

Sitter i min säng och lyssnar på favoritlåt för tillfället.Jag har ju en liten tendens att lyssna sönder all musik jag gillar men så är det.
Var iväg och tog sista HPV-sprutan idag med så nu är jag klar med det. Känns bra för sprutorna har gjort ont som fasen.Kan också vara jag som är liite spruträdd och överdriver en aning haha!
Igår bokade vi hotell och så till Stockholmsresan med,så nu är allt klart där.Längtar som fan efter att få se Coldplay live!
Nu ska jag snart sova iallafall så har inte tid att skriva mer!
m

This time I´m not leaving without you

 
 
Har visst gått fem dagar sedan jag skrev senast och jag har hunnit med en hel del. Sprungit vilse i skogen,hälsat på hos släktingar,rensat i trädgården hos en av dessa släktingar,tränat och varit på fest.
Idag är det tisdag iallafall vilket betyder att jag ska skriva cv,något som jag har dragit mig för att göra ganska länge av okänd anledning.Får bara det inte gjort men idag SKA det äntligen bli gjort!Har taggat med kaffe och lite musik så det ska nog gå bra.
 
 

Hurts like heaven

Idag tog barnasinnet över och jag följde med föräldrarna och lillasyster till Borås djurpark.Hade riktigt kul faktiskt om jag ska vara helt ärlig.Tog massor av bilder så det kanske kommer upp någon dag.
Hann även med en liten sväng på Åhaga Outlet där nelly.com har sin rea.Fanns säkert en hel del fynd där men var så jäkla stökigt när vi kom dit så orkade inte kolla igenom allt.Fick ju nästan huvudvärk bara av att kolla på det typ.
Nu sitter jag i min säng med datorn i knät och Coldplay i lurarna.Ska försöka komma i säng tidigt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon för en löptur i skogen!
 

This is the part of me that you will never take from me

 
Spenderade gårdagen med att hjälpa till att städa i vårt förråd inför flytten,jobbigt men värt eftersom man hittade massa gamla saker som man glömt bort att man hade typ.
Sedan fast jag borde ha varit rätt trött så kunde man ju givetvis inte sova.Så sysselsatte mig med att läsa en bok och trodde att jag skulle kunna somna till slut.Det sluter med att jag släcker lampan för att sova kl 6 på morgonen!
Idag har jag spelat spel (och förlorat typ varje gång:(((() och så har jag kollat på OS. Har dessutom inhandlat nya löparskor så jag slipper springa i mina gympadojor som jag får ont i knäna av.Så nu kan jag löpträna för fullt!

Why dont you kill me with your love?

Bjuder på en skogsbild jag tog i typ åttan haha!Har inte så mycket bilder men det blir det snart ändring på, jag lovar!
Idag blev det träning iallafall för första gången på över en vecka.Var faktiskt riktigt sugen på att träna och det kändes riktigt bra med lite löpning idag.Blev inte alls så trött i benen som jag brukar bli.Börjar nog få lite kondition haha!
Nu sitter jag och funderar på om man kanske skulle kolla lite True Blood.Har av någon anledning inte riktigt kommit igång med den nya säsongen förutom när jag tittade hos en kompis då.
 
 

Listen to your heart, after all it knows best

Blev väckt imorse av beskedet att nu har vi äntligen fått en ny lägenhet,en fyra, efter tre års väntan.Flyttlasset går 1 oktober så bara två månader kvar ju!Har väl lite blandade känslor egentligen eftersom jag verkligen HATAR att packa men det ska nog gå bra.
Så idag blev det en tur till IKEA för att kolla lite nya möbler.Blir nog riktigt fint i mitt nya rum sedan när jag har köpt allt jag ville ha!
Har haft en riktigt bra dag helt enkelt!

It´s hard to dance with the devil on your back

Kom hem igår eftermiddag efter tre dagar och två nätter i Göteborg.Två av de tre dagarna spenderas på Liseberg och sedan blev det fika och tur på stan den sista. 
Vi hade tur och vann tre stjärnvinster på Liseberg så nu är halva kylskåpet fyllt med choklad med.Det var en rolig resa, även om jag mådde halvkasst första dagen och inte kunde åka något.
Idag har jag lyckats ta tag i uppackningen också som ju är så tråååkigt!Annars har det inte blivit mycket gjort,har mest kollat på OS eller nördat framför datorn..
RSS 2.0