Vacation plans

Jag håller på och kikar lite på semesterresa faktiskt! Vi har pratat lite om att åka iväg i typ januari,februari nånting. Både jag och sambon är väldigt sugna på att resa iväg snart igen!
Vi var i Sardinien i september men vi hade faktiskt väldigt tråkigt väder den veckan vi var där. Både regn, molnigt och blåsigt. Vi hade nog ungefär två dagar med sol så det var lite synd. Men Sardinien överlag var fantastiskt fint och något jag absolut skulle åka tillbaka till, älskar ju Italien överlag. Jag har varit i både Rom och Venedig innan och jag älskar båda dom städerna, så himlans fina! <3
Annars har jag bara varit i Grekland innan så hade varit roligt att testa på nåt annat ställe också. Vi får väl se vart det bär av!
Har ni några tips på varma ställen man kan åka till i januari, februari? Vi har tänkt oss att vara borta i en vecka typ <3
 
Vår utsikt ifrån balkongen på vårt hotellrum i Sardinien! Hade typ 50 meter ner till en helt fantastisk sandstrand och vattnet var helt ljusblått och superfint!
 
En av de blåsiga dagarna tog vi bussen in till en lite större stad som hette Alghero och strosade runt lite där. Superfin stad verkligen! Vi åt glass och strosade runt gick bland annat in i två stycken kyrkor som var helt sjukt vackra! 
 

Saturday

Godmorgon haha! 
För mig är det godmorgon, har jobbat två nätter nu och ska även jobba inatt också. Sista natten sen är jag ledig ett par dagar! 
Har sovit till klockan halv fyra ungefär,sen vaknade jag pigg och glad!Gick på i torsdags natt så igår blev det inte så mycket gjort och lär inte bli det idag heller. Mest vara hemma och umgås med min älskling <3
Imorgon är vi båda lediga så då ska vi lyxa till det och hämta hem mat, och sen ska vi vara ett pensionärspar och spela lite bingolotto haha! Ska bli kul faktiskt! 
Hoppas ni alla haft/har en fin helg så hörs vi! <3

Our home

Inredning är som sagt ett stort intresse för mig nu sedan vi har flyttat. Att inreda sin egna lägenhet är så himla kul ju! 
Jag tycker att alla bitarna börjar falla på plats här hemma och nästa stora inköp lär bli julsaker. Måste köpa ljusstakar och julprydnader m.m. för vi har inget sånt. Det ska bli så mysigt att fira vår första jul ihop i vår lägenhet <3 
Just nu är jag även ute och kikar en del på nätet efter fina tavlor/posters. I vardagsrummet har vi två tavlor med djurmotiv och det hade passat väldigt bra med en till för att göra tavelväggen komplett. Har ni något bra förslag på bra hemsidor som säljer tavlor/posters? Tell me!
Dessa två hittade jag på Desenio.se! Så fina! 
 
 
 
 

Today

Godmorgon!
Ligger kvar i sängen och drar mig, är så seg på morgnarna! Tur att man inte jobbar dagtid, hade varit lite jobbigt då haha :P 
Ska jobba inatt så lär väl inte bli supermycket gjort idag och har inget särskilt planerat heller. Sambon jobbar inatt med. 
Igår fick vi finbesök av mina svärisar som kom över på lite kaffe och hjälpte oss att Fixa en grej här hemma. Så det var trevligt!
Sen satt vi uppe och kollade på tv till klockan 1 typ innan vi gick och la oss. Kan vara därför jag är seg kanske haha! 
Ha en fortsatt fin förmiddag! Kramisar! 
 
 

Happy

Hej!
Hur har er onsdag varit? <3
Min onsdag har varit bra! Sov ut till klockan 10 eftersom jag jobbade halvnatt igår alltså 16-02. Sen när jag gick upp åt vi mysfrukost med tända ljus. Har börjat äta apelsin till frukosten och hade typ glömt bort hur jäkla gott det är alltså, love it!
Sen åkte vi och kikade runt lite i olika bilaffärer. Ska investera i ny bil nästa år är tanken och behövde kika runt lite för att se vad man får för pengarna. Kan ju erkänna att jag inte riktigt hade stenkoll på vad bilar kostar haha!
Sen åkte vi hem och tog en liten fika här hemma. Resten av dagen har vi mest myst omkring här hemma och njutit av att vara lediga tillsammans. Det är inte så ofta det händer så man får passa på och njuta!
Nu sitter vi i vardagsrummet. Sambon spelar och jag sitter framför datorn. Men snart ska vi stänga av och kolla film tror jag! <3
Hoppas ni får en fin kväll!
 
Underbar höstbukett!
 

Saturday night

Godkväll! 
Idag har jag vart själv hela dagen eftersom sambon har sin jobbhelg och sovit hela dagen. Så jag åkte hem till min familj vid 12-snåret ungefär och hängde där fram till kl 19 ikväll ungefär. Först fikade vi lite grann och sen åkte vi till Ikea, Plantagen och Mediamarkt och kikade lite. Sen åkte vi hem och åt middag och umgicks bara fram till jag åkte hem. Var supermysigt att få umgås och ha lite egentid med mina föräldrar och syskon,  det är faktiskt väldigt viktigt att man får det tror jag.
Sen är det självklart även viktigt att ens partner kan umgås med ens familj och sån tur har jag att min kille vill det! Han och min familj kommer bra överens och det är så skönt. 
Jahapp ikväll blir det inte mycket gjort. Är själv hemma ikväll också och tänker sitta framför datorn en stund till och sen får det bli tv-tittande en stund.
Hoppas ni har en fin lördagskväll så hörs vi imorgon! 
Natti natti!♥

Onsdag

Godkväll! 
Idag har jag jobbat 9-16.15 så fick lite sovmorgon :D vanligtvis börjar man jobba vid 7 på mitt jobb så det var lite lyxigt ju👍 
Sen efter jobbet åkte jag hem och åt lite middag. Sen fick det bli en sväng till Ikea för att köpa en låda till badrummet, ni ska få se bild sen när det är färdigfixat! Uträttade även lite annat ärende skickade iväg ett brev bland annat. Sist men inte minst blev det ett besök på Go banana där vi köpte lite gott för att ha lite myskväll när vi båda är lediga man får passa på helt enkelt. Nu ligger jag i sängen och läser en tidning och ska väl snart sova. 
Hoppas ni haft en underbar onsdag! <3 
 

Music is my life

Innan jag flyttade hemifrån lyssnade jag på musik hela tiden och det känner jag att jag har tappat lite grann. Det är alltid massor som ska fixas när man bor själv, man jobbar och man umgås med folk när man är ledig. Det är inte ofta som jag bara sjunker ner i soffan eller bäddar ner mig i sängen och bara lyssnar på musik och låter tankarna sväva iväg som jag gjorde innan. Det ska jag bli bättre på för det får mig alltid att må bra! 
 
Älskar denna låten! <3 

10 oktober

Godmorgon!
Igår kväll så var vi hemma hos min svärfar och hans familj, mycket trevligt! På vägen hem köpte vi med oss god sallad ifrån Ica och sen åt vi tillsammans innan sambon skulle iväg och jobba natten. Sen när han åkt satte jag mig framför datorn en stund, finns ju alltid saker att kika på eller fixa med. 
Idag så ska jag till mammas jobb och hämta lite papper, sen är väl planen att träna och fixa lite här hemma. Har inte så mycket jobb inbokat denna veckan än så länge så man får passa på att fixa medans man kan. 
Hoppas ni får en fin dag!
 
En superfin bukett som jag fick av min kära sambo igår :D Den pryder numera vårt köksbord! <3 
 

Måndag

Hej!
Måndag morgon och ny vecka på gång! Har haft en mysig helg, i fredags var vi ute på familjeturne haha!Besökte min familj och hans mammas familj. I lördags var vi i Borås och Ulricehamn med mina svärisar och kikade på loppisar och sånt. Kan lägga upp bild på lite grann av vad vi köpte senare.
Igår jobbade jag 7-16.15 och sen gjorde vi typ ingenting på kvällen bara chillade. Vi har möblerat om lite grann här hemma så ska väl pyssla en del med det idag. 
Vi flyttade in i vår lägenhet för ungefär ett halvår sedan och man blir verkligen aldrig klar med inredning haha men det är så kul att få pyssla och greja i sitt egna hem verkligen. Så idag blir det nog att vi sätter upp lite tavlor och så där och sen i eftermiddag ska vi åka till min svärfar och hans familj och hälsa på lite.Blir trevligt! 
Har ni haft en fin helg? Tell me!
Kram!
Gammal bild från när jag fortfarande bodde hemma!
 

Söndag

Sitter just nu i soffan och tar det lugnt, äter lite godis och har tvn på i bakgrunden. Mysig söndagskväll helt enkelt!
Min sambo ligger och vilar och ska snart åka iväg till jobbet. Så jag ska ha en myskväll här hemma själv och pyssla om mig lite tänkte jag, typ måla naglarna och se på film kanske. 
Idag har jag inte gjort så mycket, jobbat två nätter nu så sov till kl 15 ungefär. Sen när sambon kom upp åkte vi till Ikea och köpte en ny lampa till köket bland annat. Sen åkte vi och köpte godis innan vi åkte hem. Har ätit god middag, raggmunk blev det med stekt fläsk till supergott!
Sen har jag landat här i soffan som sagt! :D 
Önskar er alla en fin kväll! 
 
RSS 2.0