Torsdagstrött

Ett tag sen man skrev nu,har haft äckligt mycket att göra både i skolan och hemma!Ska ju försöka hinna med både plugg,övningskörning och hinna med familj och vänner också.
Hade mitt sista prov idag så nu är man ju helt slut typ.Så välbehövligt med lov nästa vecka!Längtar ihjäl mig typ....:)))
Börjar min nästa lektion vid 13.45 iallafall så har rätt gott om tid.Vi ska förmodligen ha ett litet möte om vårt projektarbete för att fördriva tiden lite så ska snart gå och möta upp en kompis!

If you see him tell him I´m doing fine

Idag har varit en kul dag!Har gått klädd i kjol för första gången på flera år säkert och ätit på Chili Thai med fina vänner.Sedan jag kom hem har jag pluggat lite,myst med lillasyster och bara gjort ingenting typ.Imorgon är det studiedag och då har jag massor att göra.Plugg inför filosofiprov,träna och cykla bort till Jysk står på schemat!Ska nog försöka hinna övningsköra lite med förhoppningsvis.
 

Somewhere with you

Har inte kunnat blogga på några dagar eftersom vi inte haft internet och har varit alldeles för trött för att orka bry mig typ.Flyttade ju i onsdags så har väl hunnit komma iordning ganska bra nu!
Är inte helt färdig med mitt rum men tror det kommer bli jättefint när det är klart!Har varit på Ikea ett antal vändor den här helgen och fått med mig lite nytt så blir nog bra.
Har även pluggat en del (=alldeles för lite,inte bra alls!) och övningskört ikväll.Vi körde faktiskt på ett litet industriområde så jag fick möta lite trafik och växla upp och så.Gick jättebra faktiskt förutom att jag har lite problem med starten,men det ska nog lösa sig med!
Nu ska jag plugga vidare här!

I focus on the pain,the only thing that´s real

Sitter mest och räknar ner tiden nu haha!Sista kvällen i vår lägenhet nu för imorgon bär det av....tvärs över gården!Nee men känns lite vemodigt,har så mycket minnen härifrån, både bra och dåliga.
Imorgon har jag dessutom lite ledigt ifrån skolan så börjar inte förrän 12.25 och slutar 13.50,asnice ju!Är bra att jag kommer hinna hjälpa till med flytten för är ju sånt kontrollfreak när det gäller mina grejer av nån anledning....Så imorgon blir det bära kartonger och grejer hela dagen.
Idag har jag packat det sista,pluggat lite och mest slappat eftersom jag haft sjukt ont i magen.Börjar fundera på om jag är allergisk mot nötter eller nåt för har fått det varje gång jag ätit det på sistone..
Skulle egentligen ha övningskört idag med men hanns inte med tyvärr.Nu ska jag mysa vidare här hemma!
RSS 2.0