School is out!

Good morning bloggen!
Torsdag idag och jag är glad!
Hade precis mitt avslutande samtal för denna kursen och jag har lyckats klara den, så nöjd!!! 10 veckors slit är äntligen över haha <333 Nu är jag ledig från skolan ända fram till måndag då nästa kurs börjar och då blir det etik. 
Så vad ska man hitta på idag då? Är typ inte van vid att varken ha skola eller jobb att förbereda inför, är så van vid att alltid ha nåt att göra. Igår var vi superduktiga och både handlade, städade och fixade med matlåda så har inget sånt heller att fixa haha.
Jaja får väl se vad det blir, ska ta och hoppa in i duschen nu och fixa iordning mina naglar sen. 
Vi hörs senare under dagen!
Kram, J
 
Myskväll med tidning+choklad för några veckor sedan!
 

Last night

Igår blev riktigt mysigt! Jag bakade äppelpaj och sen satt vi och spelade monopol hela kvällen innan vi gick och la oss. 
 

Plugg

Idag är det plugg som gäller för hela slanten. Kursen slutar på fredag och innan dess ska jag få in tre uppgifter så det är bara köra på! 😀 
Sitter även och försöker knåpa ihop en lista till ullared. Ska åka dit nästa tisdag och har en del saker som behöver köpas. Bland annat nytt smink och lite nya Bäddset till oss. 
Så ska kolla upp och jämföra lite priser och så där. Allt är ju faktiskt inte billigare där nere tyvärr. 
Ha en fin måndag! 😁 
 
 

Sunday

Idag är det fixardag här hemma!
Ska plugga, städa, tvätta och så vidare...En typisk söndag med andra ord.
Annars har helgen varit grymt bra faktiskt, i fredags var vi ute och fiskade en sväng på kvällen och sen landade vi i soffan framför ett avsnitt av Lyxfällan. Igår lördag var vi uppe tidigt och åkte ut på folkrace och var borta hela dagen. Superroligt och härligt väder fick vi också, dock medföljde ju då världens bränna haha! Ser ut som en tomat i ansiktet just nu för jag har bränt mig så illa. Hade verkligen inte en tanke på att smörja in sig med solkräm så nu får man ju skylla sig själv lite grann.
Sen på eftermiddagen fick vi ett efterlängtat sms så då var det bara sätta sig i bilen och åka ut på roadtrip, berättar mer senare!
Sen på kvällen var vi supertrötta och gick och la oss vid tio typ. Sen har jag sovit hela natten utan att vakna en enda gång, herregud vet inte när det hände senast! Så idag är man glad och pigg haha! <3 
Får önska er en fin söndag så hörs vi! 

Snapsshots from my Phone

Gårdagens lunch! Åt på Burger King eftersom jag var i skolan hela dagen.
 
Fiskepremiär i veckan! Var ute på sjön med sambon på årets första tur. Var superhärligt väder och verkligen underbart!  
 
Kaffe och paketinslagning! Blir mycket paket denna månaden då vi har fyra födelsedagar att fira som sagt. 
 
Mina senaste loppisfynd! 3 små söta minivaser. Fick ge 35 kr för alla tre inte klokt alltså vad billigt! Supernöjd tjej! 

Skoldag

Godmorgon!
Idag är jag uppe tidigt för ska till skolan idag på utbildning i hjärt och lungräddning. Ska bli spännande men är lite nervös eftersom jag hitills bara läst på distans så känner ju ingen direkt. Men det ska förhoppningsvis gå bra! 
Lär bli en lång dag slutar vid ca halv fem typ. Sen blir det hem och plugga antagligen för har så mycket att göra i kursen faktiskt. Sen stupa i säng typ haha! 
Hoppas ni får en strålande fin torsdag! Kram J 

After the weekend

Måndag och jag är snart igen min jobbhelg. Har bara en natt kvar och sedan är jag ledig till nästa måndag,lyx!Men oj så skönt det ska bli för har massor att fixa med. Skolarbete och saker som behöver fixas här hemma. Sen ska det firas ett födelsedagsbarn, vi ska iväg på äventyr på lördag, jag har skoldag på torsdag samt att vi ska inhandla ytterligare födelsedagspresent till två andra födelsedagsbarn.Puh men det ska nog hinna fixas!
Annars har helgen gått sjukt fort, har mest jobbat,ätit och sovit dock haha! Då blir det väl så antar jag. Har ni haft en bra helg?
Nu ska jag fortsätta jobba på med skolarbetet här och sen ska jag kila iväg till jobbet om en stund.
Ha det fint! 
Kram J
RSS 2.0