I want the best of you

Hej på er!
Denna vecka har jag varit i Habo bland annat. Fått jobb där så var på en liten introduktion!Så kul och nu väntar jag bara på ett samtal om vilken dag jag ska få komma igång. Ska bli jäkligt skönt faktiskt. 
Annars så har jag bara två lektioner kvar på min kurs nu vilket är tråkigt.Fast vi kommer ha en avslutande stor uppgift som vi har typ tre veckor att skriva innan man måste lämna in så riktigt slut är det ju inte om två veckor.
Känner mig en aning stressad med vad jag ska göra för högskoleval också.Jag är absolut inte hundra på vad jag vill bli än så kan ju bara hoppas att jag väljer rätt egentligen. Men ska välja något jag känner verkar roligt så får hoppas att det blir bra typ.
Nu ska jag fortsätta plugga lite och sen ska jag kolla på Blacklist, riktigt grym serie!
Ha en fin kväll!

If you say so

Hej på er!
Jag sitter hemma i soffan och tänkte skriva en stund på min uppgift. Kursen jag läser nu är faktiskt riktigt spännande, enda minuset är väl att kurslitteraturen är på engelska och ganska avancerad. Det tar en stund att plöja sig igenom allt man måste läsa men det är det värt för det är riktigt intressant! Jag tror att jag skulle vilja läsa nåt liknande i framtiden men kanske inte just om samma område. Det är svårt det där, att veta vad man vill. Jag är ju lite av expert på att ha ångest över vad man vill haha!
Nästa måndag öppnar anmälan  till högskolan så snart är det alltså dags att bestämma sig på riktigt!Min plan har ju varit hela tiden att ha ett sabbatsår och sedan börja plugga till hösten. Just nu känner jag mig riktigt taggad på att få börja plugga, jag är liksom redo på nåt sätt. Men det känns också lite tråkigt då det här året efter studenten inte riktigt blev vad jag hade velat. Och det känns lite tråkigt men så är det!Och året är ju inte slut än haha!
Annars så har jag åkt på en mysig förkylning så klart, alla andra i familjen har varit förkylda så nu var det ju min tur bara för att våren äntligen kommit...Nee men tänkte försöka släpa mig ut på en liten promenad idag faktiskt så man får lite sol.
Hoppas ni får en fin onsdag!
 

5 mars

Hej på er!
Då var det redan mars månad. Känns som att det nyss var nyår typ haha! Fast kul att det redan är mars för det börjar bli varmare ute nu vilket är så himla sköönt ju!
Idag har jag inga andra planer än att åka till biblioteket och jaga lite böcker till en inlämningsuppgift jag har. Ska även försöka börja läsa in mig lite på det. Uppgiften ska in om typ två veckor så har absolut inte bråttom iallafall men vore skönt att börja i tid för en gångs skull!
Lite om min dag då, hoppas ni får en bra dag!
RSS 2.0