26 februari

Hellooo!
Har pysslat en del med projektarbetet på sistone och var på syodag idag.Samlade på mig massa papper och kataloger och stuff!
Vi var även och bowlade i söndags.Jag,mina föräldrar och min lillsyrra.Jättekul faktiskt!
Kram!

Glad tjej

Hej på er!
Är sjuk för första gången på vårterminen idag,surt men ska gå imorgon då jag har en hel del att fixa.Annars så fick jag veta idag att Bruno Mars kommer till Sverige i november,såå taggad på att gå om jag har råd!!
Annars så har jag funderat en hel del på körskola och tror nästan jag har bestämt mig vilken jag ska ha.Men får fundera vidare för behöver inte skriva in mig än.
I tisdags fick jag min studentmössa med,awesome!!Supernöjd är jag för den är galet fin!Och studentklänningen fick jag för typ två veckor sen kanske.ÅÅÅh är så glad!!
 

Januari

Hej på er!
Januari var en månad då det hände mycket och blogglusten var verkligen inte på topp.Det är den fortfarande inte men vill skriva ner lite iallafall eftersom det är så kul att kunna titta tillbaka sen.
Så i januari träffade jag Emelia för att fira att hon tagit körkort!!Vi tog en fika och satt och pratade en stund,jättemysigt!
Jag hade min första utgång tillsammans med några vänner.Vi träffades först hemma hos Erica och drack lite vin,sen gick vi till Bongo och sen till Centrum.Kul!
Sista januariveckan skulle vi ha haft praktik också men jag valde att stanna i skolan och fokusera på matten istället.Klokt val!
Hitills i februari så har det inte hänt så mycket.Jag har haft sportlov denna veckan,övningskört en hel del vilket gått skitbra faktiskt!
Jag har bestämt mig för att fokusera på körkortet nu så sparar lite pengar varje månad.Jobbigt ibland men tror det blir värt det sen!
Ha de bra!
RSS 2.0