Ullared

Vi hade en bra dag på Ullared igår! Vi fick ihop två hela kundvagnar med saker så vi hittade rätt mycket haha! Vi köpte bland annat en plastgran och saker till den samt en hel del julklappar. Har inte alls mycket julklappar kvar och köpa så det är himla skönt faktiskt! 
Vi fikade på Ullared också tillsammans med min familj och sen var tanken att vi skulle äta nåt på hemvägen också ihop men vi bestämde oss för att köra på hela vägen hem istället. Jag och sambon spontanköpte bingolotter igår haha så vi köpte med oss pizza på vägen hem och så åt vi samtidigt som vi spelade. 
Ha en fin dag så hörs vi snart igen! ❤❤

Fruit and berries

Sitter i soffan och surfar runt lite på nätet. Inredning är något jag ofta är ute och kikar på, både för att det är kul och inspirerande. Det är alltid spännande att se nya saker och få lite nya idéer till hur man ska inreda sitt egna hem.
Tavlor och posters är alltid intressant tycker jag. Ikväll hittade jag dessa två söta, funderar på att klicka hem till vårt kök faktiskt! <3
 
 
 
Båda två kommer ifrån Desenio.se :)

12 november

Idag har vi haft familjedag. vi vaknade tidigt för vi hade bjudit över svärmor på kaffe på förmiddagen och sen fick vi hjälp att fixa lite saker här hemma. 
Sen när dom gått så åkte vi till min svärfar och hans familj och hängde där en stund. riktigt mysigt! 
Köpte med oss mat på vägen hem. för mig blev det pasta och för sambon en pizza, så gott! Vi försöker att tänka på vad vi äter men idag bara kände vi för att unna oss något gott, det får man faktiskt göra ibland! 
Nu är vi hemma och jag ska kolla igenom förråden här hemma för att se vad vi behöver köpa imorgon på Ullared. ska försöka vara ekonomisk men får väl se hur väl man lyckas med det haha! 
Ha en fin lördagskväll! ❤❤
 
Ska bland annat försöka hitta nya bakböcker har jag tänkt. har dessa två och skulle vilja ha fler med lite ny inspiration!
 

Julfynd

Här kommer som utlovat lite bilder på vad vi hittade igår på loppisen. Är supernöjd med alla fynd vi gjorde igår, betalade sammanlagt 66 kr för allt detta! I förrgår hittade vi även 3 ljusstakar bland annat och även lite julgranskulor så är nöjd minst sagt med denna veckans inköp. På söndag ska vi även åka ner till Ullared så hoppas hitta det sista vi behöver inför julen, hade varit skönt att bara kunna fokusera på julklappar sen. 
Brukar ni handla på loppisar?
 
Tre söta ljuslyktor i jultema. Betalade sammanlagt 10 kr för alla tre!
 
Två stycken juldukar, en lite mindre och en större. Betalade 20 kr för båda.
 
En liten julbock som ska få stå under vår julgran, julgranskulor och 3 st prydnader som man kan sätta i blommor.
 
Hittade en supersöt adventsljusstake också! 
 
 
 
 

Onsdag

Hej fina ni!
Idag har varit en fin dag faktiskt. Började dagen med att träna en stund här hemma, vi införskaffade en crosstrainer för någon månad sen som var ett riktigt bra köp alltså! Sen åkte vi ut på en liten loppisrunda och fick med oss lite julsaker hem. Var även ute igår på loppis och kom hem med bland annat tre ljusstakar igår och fick betala under 300 kr, helt sjukt ju! Är så nöjd! Bilder kommer upp imorgon på våra fynd, har inte orkat fota än haha! 
Sen stack sambon till jobbet och jag la mig och vilade på eftermiddagen. Lyckades somna en stund till och med, så skönt! Ska jobba inatt så klev upp vid halv åtta ungefär och sitter nu framför datorn. Har ätit lite gröt med kanel och äppelbitar till kvällsmat och ska om en stund göra mig i ordning och sticka iväg. 
Ha en fin kväll så hörs vi snart igen! <3
 
 
Här är årets bästa inköp för vår del alltså vår crosstrainer! Är superskönt att ha en här hemma och man blir inte så himla lat utan har man 10 minuter över så kan man lika gärna ställa sig där. Annars hade jag väldigt svårt för att ta mig till gymmet faktiskt så tycker detta är perfekt! <3
 

Serietips!

Tänkte tipsa om lite olika serier jag följer! <3 
Är en riktig serienörd och ser hellre på serier än på film. Jag följer några få men har sett avsnitt av väääldigt många serier så är lite halvinsatt i de flesta faktiskt haha!
  • The Blacklist- I love it! Har sett alla säsonger och är nu inne på den fjärde. Den är så jäkla bra och har verkligen allt, spänning, kärlek och intriger. Har en spännande och medryckande handling och är inte det minsta förutsägbar heller. Kan verkligen rekommendera!<3 
  • One Tree Hill- har sett alla säsonger där med och gillar de första säsongerna bäst. Vet att det inte kommer nya avsnitt längre men var tvungen att ha med den här för är en superbra serie!
  • Game of Thrones- har inte sett alla säsonger,lite efter jag vet, sambon och jag håller på att plöja igenom denna serien! Men det jag har sett hitills har varit bra men tycker dock det är lite för mycket äckliga och otäcka scener, är inte så mycket för sånt. Men den är spännande och tycker det är bra gjort att ha så många karaktärer utan att det blir konstigt.Ska fortsätta kolla och se om jag kan tycka mer om den!
  • Homeland- ÄLSKAR DENNA SERIE! Min sambo introducerade mig för den när vi träffades, och jag tycker den är sjukt bra! Älskar Carrie som karaktär och tycker handlingen är skitspännande, händer oväntade saker hela tiden och man bara fastnar och vill se mer och mer. Jag och sambon kunde sitta uppe hela nätterna i början och bara plöja igenom den här serien, vi ville bara se mer och mer typ för det var så spännande haha! Det är ett bra betyg för en serie tycker jag!

Ett loppisfynd!

 
Den här lampan är så himla söt! Vi har den ståendes på byrån i hallen. Lampfoten är hittad på en loppis faktiskt för 20 kr och skärmen är köpt på en inredningsbutik här i Jönköping. Tycker den blev himla bra faktiskt! <3
 

Have a good night<3

Hej bloggisen!
Lördag kväll. Sitter i soffan och myser under en filt. Lyssnar på regnet utanför och har tända ljus. Har det supermysigt helt enkelt! Enda som saknas är min kära sambo men han är på jobbet och kommer hem klockan 02 inatt.
Så jag får ha en mysig lördagskväll själv helt enkelt! Ska snart poppa lite popcorn och titta på Så mycket bättre på fyran. Gillar det programmet och har följt det i flera år så ska bli kul. Skulle egentligen haft min familj här ikväll men de blev sjuka tyvärr men det är rätt skönt att ha lite egentid hemma också <3. 
Annars idag har vi inte gjort så mycket, sov ut ordentligt. Jag lämnade nog sängen klockan 12 typ vilket var så skönt, behövde verkligen få känna mig utvilad. Har haft mycket på sistone så det behövdes! Sen åkte vi och tände lite ljus på kyrkogården. Så det är typ vad jag gjort idag. Plockat lite här hemma och tvättat typ, sånt som alltid behövs fixas med. 
Nu ska jag se på teve så hoppas ni får en fin kväll kära läsare! <3
RSS 2.0