Ett irritationsmoment och lite andra tankar

Den här dagen började ju mindre bra. Var tvungen att sitta i telefonkö till Folksam för att dom har skickat ut en faktura för en hemförsäkring som jag varken efterfrågat eller vill ha. Sen fick jag en surtant som var tvungen att börja argumentera om varför jag inte vill ha den??!! Då höll jag på att explodera men fick till slut henne att ta bort den iallafall.
Dessutom ska jag jobba idag vilket jag inte alls känner för...Men sånt är väl vuxenlivet antar jag!Tänk vad bra man hade det egentligen när man gick i skolan haha! 
På tal om skolan så längtar jag så till den 12 december. Då får man ju reda på om man kommit in på högskolan eller inte.Jag hoppas så att jag har gjort det för jag behöver ta nästa steg i mitt liv nu känns det som.. Jag är liksom klar med det här på nåt sätt. Svårt att sätta ord på den känsla jag har men jag behöver komma vidare liksom.
Jag vill verkligen plugga i Göteborg och det är mitt förstahandsval också så jag har kollat lite på lägenheter där. Aja,hoppas kan man alltid men tror tyvärr inte att det är så stor chans att jag kommer in. Mina betyg räcker nog inte riktigt till tyvärr...

Måndag

Det verkar som att min förkylning bara blir värre och värre. Mådde så dåligt när jag vaknade imorse, mitt huvud dunkade och hade ont överallt typ. Det märks att jag är en sån person som tycker jättesynd om mig själv när jag är sjuk...
Men det är måndag idag vilket betyder jobb så det är bara att stå ut helt enkelt. Ska vila och ta det hyfsat lugnt under dagen. Jobbar 16-21 idag och så blir det under större delen av veckan troligtvis. 
Har fått såna julkänslor under helgen, särskilt när vi började plocka upp julsakerna ur källaren. Så mysigt!Vill åka och handla massa julklappar och baka och hålla på nu..Men det är alldeles för tidigt för det känns det som.

24 november

Haft en riktig familjehelg och det var kul! Igår var vi och åkte skridskor på Råslätt. Det var svinkallt ute men kul. Sen åkte jag och brorsan till Ica och handlade lite på kvällen då vi skulle äta varma mackor. Idag var jag och lillasyster på bibblan och sen på Ica igen. Sen har jag mest varit hemma och slappat. 
 I veckan så blir det nog mest jobb om jag fixar hela veckan för har en djävulsk hosta. 

21 november

Idag är det 21 november. Alltså en månad kvar till min nittonårsdag fast jag längtar mest till julen. Det känns mest konstigt att tänka att jag fyller nitton i år och nästa år blir lilla jag tjugo år. Gud vad gammalt det känns. 
Just nu sitter jag och kollar runt på nätet efter julklappar. Är sugen på att eventuellt åka en sväng till Ullared innan jul och shoppa lite julklappar där. Imorgon ska jag försöka få ha bilen hemma så kan jag åka runt och kika lite i olika affärer iallafall. 
Och snart är det 1 december med. Det har nästan gått ett halvår sedan jag tog studenten och jag kan inte förstå vart de månaderna har tagit vägen. 
 

Tankar

Då var det redan 20 november. Vad tiden går fort. Det känns som att tiden bara rusar iväg och jag hinner liksom inte med. Jag hinner aldrig riktigt stanna upp och bara vara. Jag är alltid mentalt stressad över olika saker. Det kan vara plugg,jobb och massa annat som snurrar runt i mitt huvud. Helt sjukt egentligen. 

I'm back!

Efter en lång paus är jag tillbaka. Jag vet ännu inte riktigt vad det betyder eller vad jag vill med det här men jag vet att jag behöver få ur mig mina tankar just nu. 
Det är mycket som snurrar runt i mitt huvud och jag behöver en plats där jag kan få ventilera lite.
Vi får se vad som händer helt enkelt. 
RSS 2.0