I should have just called it for what it was

Haft en ganska nice lördag faktiskt!Sov länge,blev klar med plugget tidigt,packade klart hela rummet utom det jag behöver använda då och sen kollade jag på lite avsnitt av serier som jag missat.Nu ikväll har jag övningskört vilket gick asbra faktiskt och var skitkul!Vi ska ut en sväng imorgon med så det ser jag fram emot!Så glad att vi äntligen kommit igång också och att saker börjar hända i mitt liv nu.
Ikväll ska jag nog bara lyssna på musik och bara mysa!Behöver en sista myskväll i den här lägenheten innan vi flyttar.Är nog lite sentimental kanske men har ju mycket roliga minnen här så känns konstigt att flytta :P

Would you do anything for me?

Hade mysig helg,iallafall lördagen då man blev kidnappad och spenderade en kväll i Habo med fina vänner.Jobbig söndag däremot,spenderade större delen av dagen med att vara arg och ledsen av olika anledningar.
Sedan har jag även varit sjuk två dagar så idag var första skoldagen för mig denna veckan.Fick med mig en Newbodykatalog hem och kommer förmodligen köpa en del själv om jag känner mig själv rätt:p 
Nu är maten snart klar och jag måste fortsätta plugga.Ikväll blir det kanske lite övningskörning,hoppas det iallafall!♥

Primadonna girl

Idag är det packning och lite plugg som står på schemat.Just nu dricker jag kaffe samtidigt som jag packar med musik dunkandes ur högtalarna.Så mysigt med regnet utanför och favoritmusiken på!Jag gillar hösten som ni kanske förstår!
Hittar ju förstås en del när man rensar och packar med haha!Hittade nyss massa doftljus så ikväll blir det mys med ljus och så!:D
 

Drive by

Har fortfarande internet kvar här hemma, vilket jag är ganska glad över.Men kommer bli så att vi inte har något i vår nya lägenhet istället när vi flyttat dit.Inte kul men får väl vara glad så länge man har internet haha!
Idag är det fredag iallafall och hur skönt är inte det!Har haft en galen vecka känns det som,inte överdrivet mycket läxor men orkar inte med lektioner just nu.Igår hade jag en aslång dag så är ganska seg idag.Först skola till 16.15 och sen vid 16.45 började handledarkursen som jag och mamma var på.Den var faktiskt ganska rolig,trodde det skulle vara jättesegt men helt okej som sagt!Dock drog det ut på tiden så var väl hemma vid typ 21.45.Och ironiskt nog så väntade ett brev från Transportstyrelsen med mitt körkortstillstånd!!Så nu väntar vi bara på handledartillståndet och sen är det bara tuta och köra!:DDD

Last call

Idag ska jag göra lite läxor är planen men har inte kommit igång än av någon anledning.Imorgon försvinner internet här hemma och är borta ända tills flytten så har en del att pyssla med.Imorgon ska jag ju också på handledarkurs så kommer inte hem förrän efter nio så då hinner jag inte plugga heller.
Hade tänkt hinna med lite träning idag men får väl se hur det blir med det haha!Får nog bli på fredag förmodligen.Men nu måste jag sätta igång med plugget!

I am everything I am because you loved me

Jag har precis sett klart ett avsnitt av en serie och ska snart gå och borsta tänderna.Sedan har jag en engelskabok som väntar innan jag kan gå och lägga mig,gud vad kul.Not.
Annars så ser jag fram emot denna veckan,förutom att jag har åkt på en förkylning.Men det blir hämtning av lillasyster på dagis,handledarkurs på körskolan och jag har redan gjort ganska många läxor så kommer inte ha alls mycket att göra.Känns rätt awesome!
Har fortfarande rätt mycket som snurrar i mitt huvud så kan nog vara bra att inte ha så mycket att göra.Allt med flytten och tankar inför framtiden och så vidare.Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska göra efter studenten så det är något jag funderar på ganska mycket.
 

Baby,just say yes

Oj vilken effektiv dag man haft idag!Jag har pluggat,umgåtts med sjuk(=kelig)lillasyster,kollat ett avsnitt av favoritserien.Dessutom har jag fixat något som jag har väntat på VÄLDIGT länge.Jag och mamma var nämligen på körskolan idag så nu ska vi gå handledarkurs nästa torsdag!Och vi har skickat in alla ansökningar och så nu så nu ska jag bara fixa syntest också.Glad tjej!

I wrote a song for you,for all the things you do

Har haft en bra helg,hunnit med mycket känns det som.Umgåtts med vänner,pluggat,tränat och så vidare.Nu tar jag tag i en ny vecka där det känns som att jag har alldeles för mycket att göra egentligen men det ska nog lösa sig också!
Annars så har jag alldeles för mycket tankar som snurrar i huvudet just nu.Men det får bli ett mål denna veckan,att försöka hitta lite tid för mig själv också för det är något jag gör alldeles för sällan.
 

It´s just you and I

Mysig fredagskväll blev det,filmkväll med fina vänner!Fick öva på engelskan och äta goda muffins,kolla på film och skratta så man fick ont i kinderna.Men så har man ju också riktigt grymt bra vänner!
Idag blir det lite plugg och sedan mest slappande tror jag.Hade tänkt åka ner till gymmet en sväng men blir nog inte av.Annars så väntar jag på att maten ska bli klar och sedan ska jag förmodligen åka och köpa mig en godispåse.Föräldrarna sitter och tittar på utlandsresa till nästa sommar också,känns inte helt fel det heller ju!

I´ll be your bubblegum bitch

Trött tjej just nu.Haft galen huvudvärk idag,kom till skolan,hämtade lite böcker och åkte hem igen.Har iallafall hunnit med lite idag,har gjort läxor,varit med och handlat och så vidare.Men ska bli så skönt med att sluta tidigt imorgon och då ska man hämta lillsyrran på dagis.Mysigt!
Längtar också till helgen just nu,känner att jag behöver sova (trots att jag bara legat i sängen större delen av dagen haha!)och behöver nog lite ansiktsmask och andra tjejgrejer.Ska väl kanske börja packa och så också.
 

Lies

Haft en bra dag idag trots att det var måndag.Har något emot måndagar tror jag.Tränat en timma,gjort läxor,tagit fotbad och så vidare.
Däremot ser jag inte fram emot morgondagen då man går i skolan från 8-16.45.Borde seriöst vara olagligt med så långa dagar.
Over and out!

Stockholm!

Har haft en helt okej helg ändå.Varit trött,seg,ledsen,glad m.m.Har pendlat väldigt mycket i humör helt enkelt.Dessutom var man ju ledig i fyra dagar med!Inte helt fel hehe!
Hade så sjukt kul i Stockholm!Vi såg en fantastiskt bra konsert med Marina & the Diamonds och Coldplay,båda var grymt bra!Längtar redan tillbaka för hade så roligt med min fina bästa vän♥
 
Några random bilder
 

 

You can have it all

Igår kväll satt jag och lyssnade på musik som jag brukade lyssna på när jag var yngre.Jag var väl lite nostalgisk och så helt plötsligt kom den musiken jag lyssnade på när jag mådde som sämst.Fy vad jobbigt det var att lyssna på även om det är bra musik!Jag kände mig så som jag gjorde då,så ensam och ledsen.Det är vid såna tillfällen man önskar att man hade en pojkvän faktiskt.
Jag är egentligen ganska trött på att vara singel men jag har inte träffat någon än som jag skulle kunna falla för.Jag tror att det är för att jag är så otrygg i mig själv.Jag vågar inte låta mig själv bli kär för jag är så rädd för att bli sårad.Jag är rädd för att ge mitt hjärta till någon eftersom jag då skulle kunna få det krossat.Jag vågar inte öppna upp för då blir jag sårbar.Och det är jättetråkigt att det är så för det är ju bara jag som förstör för mig själv.Men det är så otroligt svårt att komma ur det här beteendet när man har blivit sårad innan.Hur gör man för att kunna lita på människor igen?
Det här blev visst ett ganska djupt inlägg men det var lite funderingar jag har haft iallafall.♥

I will try to fix you

Är sjukt seg just nu och har varit det hela dagen faktiskt.Kom hem igår ifrån Stockholm en aning senare än beräknat men det gick ju bra till slut.Har en hel del bilder och så men det kommer nog imorgon.Nu tänker jag sätta på tv:n och se om det går nån bra film!
RSS 2.0